Rolul meu e să te ajut să faci față problemelor cotidiene într-un mod sănătos și să-ți sporești puterea emoțională și mentală.

Mintea umană este incredibil de complexă. Ea ne controlează percepțiile, gândirea și sentimentele și, prin urmare, comportamentul. De aceea, ce gândim și modul sau intensitatea cu care o facem ne influențează în mod direct sănătatea și alegerile și, prin urmare, calitatea vieții. Dacă înțelegem modul în care mintea umană funcționează și se adaptează continuu la noile experiențe, atunci ne putem influența tiparele de reacție inconștientă prin tehnici și intervenții adecvate. În cadrul antrenamentului mental (training mental / mentaltraining) se folosesc intervenții din psihologia comportamentală și psihologia dezvoltării pentru a activa și consolida abilitățile personale în domeniile cognitiv și emoțional.

Clientul meu este o persoană care vrea să schimbe ceva în viața ei (o situație neplăcută de viață, circumstanțele în care se află, adesea ambele) sau, din contră, o persoana care dorește să se autoperfecționeze prin autocontrol și focus sporit. De aceea, clienții mei nu sunt victimele clasice care se complac în ce le oferă viața. Ei au observat că ceva nu este în regulă în viața lor și au dorința să facă schimbarea necesară. Chiar dacă nu sunt încă în măsură să spună unde se află „problema”, sunt gata să privească cu curaj și deschidere, să analizeze unde trebuie schimbat ceva și apoi, cu sprijinul meu, să acționeze în mod consecvent. Antrenamentul mental te catapultează cu toată puterea înapoi înspre tine. Pentru că șansa de reușită se  bazează pe responsabilitatea personală și propria capacitate de autogestionare.

Acest tip de antrenament sprijină, printre altele, atingerea obiectivelor profesionale, sportive sau private, ne ajută în situațiile de conflict cotidiene și recurente, în reducerea stresului sau a tensiunii personale, în creșterea propriei motivații și a capacității de concentrare, precum și în extinderea repertoriului de comportamente. Antrenamentul mental are, de asemenea, și o componentă motivațională și duce la mai multă încredere în sine și, pas cu pas, la o atitudine mai pozitivă față de viață.

Antrenamentul mental îmbunătățește performanța prin:

  • un curs mai bun al acțiunii;
  • concentrare;
  • mai puțină nervozitate;
  • încredere mai mare în sine;
  • motivație sporită.

Antrenamentul mental te sprijină atunci când modurile tale obișnuite de gândire și comportament nu conduc la obiectivul dorit. Mentaltrainingul aduce ordine și siguranță atunci când stresul, eșecul și insatisfacția cresc și crizele de viață devin insuportabile. În cadrul unei sesiuni de antrenament mental înveți să te reechilibrezi și să ai încredere în forțele proprii pentru a face față provocărilor și deciziilor cu hotărâre și autodeterminare. Fiecare persoană își poate controla propriul comportament, îl poate co-determina în mod activ și îl poate transforma în joie de vivre.

[instagram-feed]
error: Content is protected !!