Rolul meu e să te ajut să faci față problemelor cotidiene într-un mod sănătos și să-ți sporești puterea emoțională și mentală.

Mintea umană este incredibil de complexă. Ea ne controlează percepțiile, gândirea și sentimentele și, prin urmare, comportamentul. De aceea, ce gândim și modul sau intensitatea cu care o facem ne influențează în mod direct sănătatea și alegerile și, prin urmare, calitatea vieții. Dacă înțelegem modul în care mintea umană funcționează și se adaptează continuu la noile experiențe, atunci ne putem influența tiparele de reacție inconștientă prin tehnici și intervenții adecvate. În cadrul antrenamentului mental (training mental / mentaltraining) se folosesc intervenții din psihologia comportamentală și psihologia dezvoltării pentru a activa și consolida abilitățile personale în domeniile cognitiv și emoțional.

Clientul meu este o persoană care vrea să schimbe ceva în viața ei (o situație neplăcută de viață, circumstanțele în care se află, adesea ambele) sau, din contră, o persoana care dorește să se autoperfecționeze prin autocontrol și focus sporit. De aceea, clienții mei nu sunt victimele clasice care se complac în ce le oferă viața. Ei au observat că ceva nu este în regulă în viața lor și au dorința să facă schimbarea necesară. Chiar dacă nu sunt încă în măsură să spună unde se află „problema”, sunt gata să privească cu curaj și deschidere, să analizeze unde trebuie schimbat ceva și apoi, cu sprijinul meu, să acționeze în mod consecvent. Antrenamentul mental te catapultează cu toată puterea înapoi înspre tine. Pentru că șansa de reușită se  bazează pe responsabilitatea personală și propria capacitate de autogestionare.

Află mai multe

[instagram-feed]
error: Content is protected !!